Стрийська, 66: у Google миттєво зріс запит пошуку адреси атаки росіян (ФОТО/ВІДЕО)

Внаслідок атаки є жертви

Сьогодні близько 2 ночі в Україні оголосили сигнал повітряної тривоги. Під час неї російські ракети атакували Львів. Там було три «прильоти».

Ракети поцілили у житлові будинки та гуртожитки студентів. На жаль, є прямі влучання і вже виявили тіла чотирьох загиблих. Розбір завалів триває, десятки потерпілих звертаються до медиків.

Відео з місця події опублікував міський голова Львова Андрій Садовий. На кадрах видно адресу, де сталася біда.

На будинках без даху видно адресну табличку: «Стрийська, 66».

Саме ці слова стали зранку лідерами у пошуковій програмі Google. Достатньо лише написати «Стри…» і програма автоматично підтягує адресу, де у Львові прилетіли ракети.

Як видно з карти, росіяни шукали «бандерівців, фашистів та нацистів» у центральній частині міста. Просто у житлових будинках у спальному районі міста. Через вибухи ця вулиця частково перекрита.

Раніше будинок виглядав так:

Тепер приміщення виглядає моторошно.

 

Сотні людей лишилися без житла, адже будинок старий, там дерев'яне перекриття, подекуди воно провалилося на кілька поверхів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень