Стоматолог назвав продукти, які викликають неприємний запах з рота

Втім, відмовлятися від них зовсім не обов’язково

Для багатьох перекус «на ходу» став нормою життя. Частина з цих продуктів, і зокрема кава посилюють неприємні запахи з рота. Втім, відмовлятися від них зовсім не обов’язково, пояснює лікар-стоматолог Родіон Крамаренко.

Кава

Щоб кава не посилювала запах з рота, треба її запивати склянкою води. Так вдасться запобігти сухості у роті й уникнути розмноження бактерій і відповідно появи запаху.

Часник та цибуля

Ці продукти краще не вживати перед важливими зустрічами чи побаченням. Речовини, що входять до складу часнику та цибулі, швидко всмоктуються у кров, потрапляють в легені та власне надають характерного забарвлення подиху.

Щітка та зубна паста – тільки тимчасове розв'язання проблеми. Тож краще уникати цих продуктів на деякий час.

Молочні продукти

Позбутися неприємного запаху після молочних продуктів нескладно. Придбати запах допоможе ополіскувач для ротової порожнини або й жуйка.

Тунець та риба

Риба залишає запах на зубах. Тож позбутися його можна, якщо стимулювати достатнє виділення слини або добре прополоскати рот.

Джерело: РБК-України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень