Скоро на вулиці більше не ловитимуть ухилянтів: Відома причина

Все перейде в онлайн

ФОТО Patrioty

Завдяки цифровізації військового обліку у ТЦК більше не буде потреби зупиняти ухилянтів прямо на вулиці. Адже в електронному реєстрі буде видно, де людина працює, а штрафи зможуть виписувати заочно.

Вже зараз реєстр військовозобов’язаних обмінюється інформацією з реєстрами Державної податкової служби, Державної реєстрації актів цивільного стану, Державної судової адміністрації, Державної прикордонної служби, Міносвіти, Державної міграційної служби. У процесі під’єднання реєстр Пенсійного фонду, звідки потраплять дані про досвід роботи людини, у якій галузі вона працювала та чим займалася.

Нагадаємо, напередодні Верховна Рада ухвалила законопроєкт, за яким осіб, які не стали на військовий облік чи не оновили дані, не з’явилися за викликом у ТЦК, зможуть оштрафувати заочно. Штрафи також збільшені. Мінімальний штраф становитиме 17 000 грн, а максимальний – понад 25 000 грн. Збільшаться штрафи і для бізнесу.

Джерело: Судово-юридична газета

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень