Скільки класів закінчуватимуть рівненські школярі?

Зокрема, вчора в першому читанні Верховна Рада ухвалила Закон України «Про освіту», згідно з яким з 2018 року запроваджується 12-річна освіта

Отож, діти що вступлять до школи в вересні 2018 року навчатимуться за новою системою. Втім, як пояснює начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський, ті діти, які на момент вступу в дію закону вже навчатимуться в школі, випускатимуться з неї ще за старою системою, тобто після 11 класів.

Як відзначив також Григорій Таргонський, обговорення цих змін в законі триває вже більше трьох років, вони мають як  прихильників, так і противників. Втім, несприйняття суспільством цього закону посадовець пояснює тим, що люди недостатньо проінформовані про його необхідність. Далі пряма мова:

Це є вимога часу на сьогоднішній день і вона буде реалізована, тому що вчора вже 277 голосів було за підтримку в першому читанні. І ми сподіваємося, що найближчим часом цей законопроект буде прийнято як закон і він стане дороговказом на найближчих років 20 в нашій системі освіти

Нині цей закон повинен пройти ще друге та третє читання. В першому за нього проголосували 277 депутатів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень