Сімейні клопоти – Водоліям, «розкуркулення» – Ракам: гороскоп на 7 вересня

А Близнят чекають кар’єрні успіхи

ОВНИ

Не всі ваші нововведення будуть сприйняті близькими з розумінням, особливо якщо ви будете надто наполегливо нав'язувати їх. Не тисніть.

ТЕЛЬЦІ

Цей період стане найкращим за останній час, принесе визнання творчим людям і високе становище тим, хто прагне зльоту в кар'єрі. Тепер вам важливо не бути просто спостерігачами, а активно діяти.

БЛИЗНЯТА

Цього дня на перший план вийдуть особисті стосунки, однак це не завадить вам досягти кар’єрних успіхів. Зараз важливо приділити більше уваги духовній сфері, розібратися у своєму внутрішньому світі.

РАКИ

Розкриваючи душу, вам доведеться відкрити ще й свій гаманець. А, можливо, й пожертвувати власною системою цінностей. 

ЛЕВИ

Не виключено, що цього дня близькі можуть завантажити вас своїми фінансовими проблемами. Допоможіть, якщо можете, але не повчайте.

ДІВИ

Несподівані ситуації можуть ускладнити ваші любовні стосунки. Але не лякайтеся, якщо щось цього дня піде не так, адже невдовзі все владнається.

ТЕРЕЗИ

Це ідеальний день для спілкування з представниками протилежної статі. Існує велика ймовірність початку нових стосунків. Можливі зустрічі з давніми симпатіями.

СКОРПІОНИ

Починається відповідальний період, коли ви зможете досягти максимального успіху у професійній діяльності. Зараз потрібно направити всю енергію та сили на роботу.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви зможете з успіхом вирішити професійні завдання та направити свої зусилля на збагачення. Але будьте обережні, бо конфлікти з покровителем чи керівником можуть звести усе нанівець.

КОЗОРОГИ

Ви будете схильними до навіювання, тому можете легко потрапити під чийсь вплив. Цього дня особливо ретельно обирайте собі оточення.

ВОДОЛІЇ

Сімейне життя може завдати багато клопоту: близькі потребуватимуть вашої уваги буквально цілодобово. Окрім того, саме вам доведеться ухвалювати усі рішення та нести за них відповідальність.

РИБИ

Можливі серйозні емоційні навантаження. Намагайтеся берегти себе й уникайте людей, які вас дратують.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень