Що в Україні буде з цінами на бензин та чи варто запасатися талонами на пальне

Пального в країні вистачає

В Україні спостерігається тенденція до зниження цін на бензин і дизель, оскільки пального в країні вистачає. Тож необхідності запасатися талонами на пальне нині немає.

Протягом грудня і січня трейдери на тлі очікування дефіциту в Європі через вплив ембарго на російську нафту завезли в Україну багато пального. У нас ринок виявився перенасиченим, – поділився один керівник однієї з мереж автозаправних станцій Василь Даниляк.

Крім того, за його словами, цього місяця очікується, що в Україну завезуть понад 730 000 тонн з імпорту.

А це більше ніж, наприклад, в жовтні або листопаді. При цьому реалізація в лютому зазвичай менша, – каже Василь Даниляк.

Він підкреслив, що за останні два тижні дуже знизилися котирування на нафтопродукти, що змусило власників АЗС, які накопичили на своїх складах великі запаси, знижувати ціну.

Ціни знижуються і в дрібній групі, цей ринок реагує швидше. При цьому ринок заправних станцій з деяким лагом на це реагує, але реагує в бік зниження, – пояснив керівник мережі АЗС.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень