Шапки на зиму 2024: ТОП-5 найстильніших варіантів, аби бути у тренді

Стильна шапка на зиму – важливий предмет гардероба

Шапка – обов’язковий атрибут зими. Щороку тренди на шапки змінюються і щоб стильно виглядати, варто зважати на зміни у моді і обирати актуальні моделі.

Адже шапка, якій вже 3-5 років, буде виглядати смішно. Наразі актуальними будуть такі 5 типів шапок.

В'язана шапка

Ідеальний варіант — шапка крупної в'язки, але в’язки з «косами» краще уникати. Краще обирати пряму в’язку і поєднувати її з масивними шарфами.

Кепі

З одного боку це не дуже теплий варіант, тому що кепі не прикриває вуха. Однак якщо ви хочете створити стильний і романтичний образ, то кепі однозначно вам в цьому допоможе.

Шапка з балабоном

Так, шапки з балабоном повертаються. Звісно, вони мають трохи дитячий вигляд, проте мода диктує свої правила. Шапку з балабоном можна ідеально вписати як в casual-образи, так і в спортивні аутфіти.

Вушанка

Ця модель ідеально впишеться в будь-який образ і завжди перебуває на піку моди. Ба більше, вона завжди захистить вашу голову і вуха від переохолодження.

Фетрова шапка

Цей варіант підійде для жінок, які не бояться уваги. Саме фетрова шапка дозволить вам створити елегантний образ. Вона добре поєднується з пальто. Але от під образи casual така шапка не підходить.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень