«Секретна» книга про Залужного тепер нарешті вийде в продаж? (ФОТО)

Може стати хітом

Юлія Орлова -- в центрі

«В Україні видадуть біографію Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного», - таке повідомлення у жовтні 2022р. поширили майже всі провідні та й регіональні видання України 

Книга під назвою «Залізний генерал. Уроки людяності» мала вийти у видавництві «Віват». Хто написав книгу, тримали у секреті, заявляючи, що імені «не розголошують із міркувань безпеки автора». 

Мовляв,

Ім'я автора назвуть аж після відкриття передпродажу. 

Як писала тоді Юлія Орлова, гендиректорка «Вівату», вони мали за мету показати Валерія Залужного насамперед як людину, якій довіряють мільйони. 

- Це історія про сміливого та рішучого чоловіка, залізного генерала, який залишився людяним, щирим та байдужим до слави. 

Стверджувалося також, що

- Книжка, написана найближчим свідком подій, дозволить зазирнути за лаштунки доленосних нарад, почути голоси тих, хто стоїть пліч-о-пліч і наближає перемогу».

Проте, аванси й обіцянки видавництва «Віват» виявилися нездійсненими.

ВМІШАЛАСЯ ПОЛІТИКА?

Тоді, у жовтні 2022 р., дати виходу книги не повідомляли, бо автор її ще, начебто, не дописав, а от у 2023-му році про неї просто вже ніхто нічого не казав.

Бо йшов контрнаступ і стосунки між Зеленським та Залужним явно почали псуватися.

Нині ж, після відставки «Залізного генерала», ситуація різко змінилася.

 

І не виключено, що ця книга, якщо вона готова, то вже не сьогодні-завтра з'явиться на книжкових полицях і стане – бестселером.

Джерело: Непозбувний Книгочитун

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень