«Рівнеобленерго» повідомило важливу інформацію про відключення електроенергії

Енергетики хочуть забезпечити населення світлом, працюють «за надійною схемою»

Ситуацію в електромережах ПрАТ «Рівнеобленерго» вдалося стабілізувати, однак вона залишається складною. Разом з енергетиками НЕК «Укренерго» наші служби продовжують працювати, щоб забезпечити електропостачання абонентам за надійною схемою, повідомляють енергетики.

- Наші бригади та диспетчери працюють без вихідних, знаходять технічні можливості для заживлення споживачів, щоб забезпечити електропостачання у домівки та на підприємства Рівненщини.

Продовжуємо працювати!

- Водночас повідомляємо, що і надалі на території громад області відбуватимуться стабілізаційні відключення у період з 7.30 до 23.00.

 

На жаль, оприлюднити точні графіки де, коли і на скільки вводитимуться відключення, ми не можемо.

 

Оскільки обмеження подачі напруги залежить від зростання навантаження як в загальному по системі в області, так і на окремих ділянках споживання.

 

Дуже просимо усіх споживачів, коли у вас є електропостачання, не вмикайте енергоємних електроприладів. Це призводить до перевантаження системи і до аварійних вимкнень, - резюмували енергетики.

Дякуємо за розуміння!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень