Рівненським спідвеїстам презентували нову техніку (ФОТО)

Місцеві депутати та міський голова підтримують юних гонщиків 

У суботу, 29 серпня, у чеському місті Пльзень відбудеться фінал особистого чемпіонату Європи серед юнаків у класі мотоциклів з об’ємом двигуна 125 см³.

У ньому візьме участь 32 спортсмени з різних країн. Цього року вперше від України у змаганнях такого рівня стартуватиме відразу двоє учасників.

Це 13-річні вихованці рівненського спідвею Роман Капустін та Михайло Тимощук. Тож на юних рівненських спідвеїстів чекатиме складний і важливий старт.

Але для того, щоб досягати успіху в авто- та мотогонках, одного таланту спортсмена може забракнути, крім нього потрібна і сучасна конкурентоспроможна техніка. Саме тому сьогодні для наших фіналістів презентували новенький мотоцикл.

Подія відбувалася на рівненському мототреці, а саме біля пам’ятника Спідвеїсту за участю спортсменів, представників міської влади та депутатського корпусу. Зокрема мотоцикл презентували чинний міський голова Володимир Хомко, депутати Рівнеради Богдан Гапяк та Мар’ян Года, народний депутат VII та VIII скликань та кандидат на міського голову Рівного Юрій Вознюк.

- Впродовж останніх двох років Рівненська фабрика нетканих матеріалів, яку я представляю, активно співпрацює з Клубом вболівальників рівненського спідвею, адже ми вважаємо, що цей вид спорту є родзинкою та візитівкою Рівного.

 

Я особисто намагаюся відвідувати усі спідвейні змагання на нашому мототреці. На жаль, цього року карантин вніс корективи у сезон, через що не відбулися заплановані офіційні міжнародні старти у Рівному. Тож залишається слідкувати за виступами рівненських гонщиків у Європі і радіти їхнім перемогам.

 

Нещодавно нас порадував Марко Левішин, вийшовши до фіналу молодіжного чемпіонату Європи. Тепер же ми зичимо успіху нашим юним зірочкам і віримо в те, що Тимощук та Капустін гідно виступлять на змаганнях в Чехії та підтвердять високе реноме рівненського спідвею, — наголосив Богдан Гапяк.

- Я поки що новачок у спідвеї, раніше в основному цікавився рівненським футболом. Втім, як усе нове, спідвей, зокрема, захоплює і приваблює.

 

До того ж, його небезпідставно вважають спортом №1 в м. Рівне.

 

Саме тому я вирішив долучитися до події та побажати нашим юним спортсменам, які отримали сучасну техніку, перемоги у Чехії, – зауважив Юрій Вознюк.

- Уся кар’єра спортсмена – це важка щоденна праця.

 

Вірю у наших спідвейних зірочок. Не сумніваюся, що вони докладуть усіх зусиль для перемоги у цих престижних міжнародних змаганнях.

 

Зичу, аби наше сприяння полегшило їм шлях до тріумфу – зазначив Мар’ян Года.

До речі, існує попереднє рішення Європейської комісії трекових перегонів про проведення фіналу чемпіонату Європи для юнаків у наступному сезоні саме в Рівному.

- Торік Роман Капустін уже брав участь у подібному фіналі та посів одинадцяте місце з 25 учасників. То було вперше в історії незалежної України, коли український гонщик і саме рівнянин стартував у європейській першості.

 

Це результат роботи Рівненського міського спортивно-технічного клубу, який почав свою діяльність у 2016 році за підтримки міського голови Володимира Хомка і депутатського корпусу.

 

За цей час ми змогли не лише підготувати спортсменів, а й придбати потужну ексклюзивну техніку для участі в представницьких міжнародних перегонах, – розповів директор КЗ «Рівненський міський спортивно-технічний клуб», організатор виступу рівненських спортсменів у Чехії Сергій Головня.

Крім того, 20 вересня 2020 року на Рівненському мототреку має відбутися турнір «Кубок МАСЕК» за участю представників 7 європейських держав. Сподіваємося, що цього разу карантин не буде на заваді змаганням і ми побачимо хоч одну гонку у Рівному у поточному році.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень