Рівненщина відремонтувала ракетно-артилерійське озброєння

За час АТО військові ремонтники поповнили частини ЗСУ близько 350 одиницями озброєння і військової техніки

Днями з Рівненщини до військових частин Збройних Сил України вирушила чергова партія відновлених 100-міліметрових протитанкових гармат  МТ-12 «Рапіра». Військовослужбовці і працівники Збройних Сил України Центральної артилерійської бази озброєння відремонтували для артпідрозділів близько 10 одиниць цього ракетно-артилерійського озброєння.

Наразі в цехах бази ми обслуговуємо ще партію «Рапір» та 152-міліметрових гармат-гаубиць Д-20. Ми знаємо потреби бойових підрозділів, а тому виконуємо усі ремонтні роботи якісно та в короткі терміни. Перебираємо кожну детальку, усі вузли і агрегати перевіряємо, а озброєння ще й випробовуємо під час тестових стрільб. Ми пересвідчуємося, щоб зброя була безвідмовною і готовою до застосування за потреби, - зазначив командир частини полковник Олександр Сварицевич.  

За весь період проведення АТО на сході України, військові ремонтники поповнили частини Збройних Сил України близько 350 одиницями озброєння і військової техніки. Зокрема, армійські та артилерійські підрозділи поповнилися майже на 80 одиниць 23-мм зенітних установок ЗУ-23-2, близько п’яти 120-мм полкових мінометів ПМ-38, приблизно 20 одиниць 120-мм мінометів 2С12 "Сані" на базі транспортної машини ГАЗ-66, до сорока одиниць лазерних приборів розвідки (ЛПР-1, ЛПР "Сердолік-2"), 15 одиниць бойових машин 9П148 комплексу 9К111-1«Конкурс» на базі броньованої розвідувально-дозорної машини БРДМ-2, по 20 одиниць 122-мм самохідних артилерійських установок 2С1 «Гвоздика» і 152-мм дивізійних гаубиць 2А65 «Мста-Б», майже 40 одиниць 85-мм дивізійних гармат Д-44, 20 одиниць 85-мм протитанкових гармат Д-48, визначеною кількістю 100-мм протитанкових гармат МТ-12, 152-мм гармат-гаубиць Д-20 тощо. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень