Ретроградний Меркурій 2023: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Період триватиме до 18 січня

З поняттям ретроградного Меркурія асоціації – не найкращі. Усі нещастя, які стаються в цей період, прийнято пов’язувати саме з ним.

Езотерикиня Олена Кузьмич склала гороскоп для всіх знаків Зодіаку на період ретроградного Меркурія, який розпочався 29 грудня і триватиме до 18 січня.

Спробуйте його розгадати.

ОВНИ

Біль — це подарунок. Розгорнувши — знайдеш розуміння. А от сам біль вже не знайдеш. Чим більше любові у твоїх діях, тим більше свободи у твоєму житті. Тільки люби безкорисно.

ТЕЛЬЦІ

Розуміння — це спокуса розуму. Прагни до істини за його межами. Немає чого більше чекати. Просто живи. Вже можна.

БЛИЗНЯТА

Для вільного молитвою стає все його життя. Так воно і є істина. Життя потребує руху. Обирай напрямок.

РАКИ

Тільки у спокої ясно видно шлях. Шлях є завжди тут і зараз. Наповни суть ясністю — здобудеш істину.

ЛЕВИ

Спостерігаючи за рухом пари, течією води, за рівним полум’ям свічки, головне бути тихим всередині. А зовні можна як завгодно. Проявляючи свою природу — здобуваєш свободу. Все ж дійшовши до вершини — йди далі.

ДІВИ

Впорядкувавши внутрішній світ, і зовнішній прийде до порядку. Ззовні діяти також доведеться. У спокої криється діяльність, у діяльності криється спокій.

ТЕРЕЗИ

У житті повинно бути дещо більше, ніж просто мати все, що забажаєш. Якщо все сприймати занадто серйозно, можна випадково втратити барви життя. Кожний день — це нове життя. Відчувай це кожну мить.

СКОРПІОНИ

Природа не терпить порожнечі. Природа і є порожнеча. Саме ти можеш наповнити її. Вчись слухати світ.

СТРІЛЬЦІ

Роби з душею навіть незначні речі. У цьому і є щастя. Усі його шукають, а воно — ось.

КОЗОРОГИ

Тиша всередині породжує барви та смаки ззовні. А от навпаки не вийде. Якщо хочеш зробити щось значуще та велике — зупини метушню розуму. Спостерігай за станами та їх плином. Спостерігай, але не піддавайся.

ВОДОЛІЇ

Краса живе у простоті, природності та чесності. А ще — у невідомості. Якщо дієш уважно, то усе, що ти робиш, стає творчістю. А якщо уважно твориш — це стає шедевром.

РИБИ

Медитація — це просто бути собою, бути простим та природним. Просто бути. Результат залежить від стану свідомості більше, ніж від дії.

Що таке Ретрогра́дний Мерку́рій

Від лат. retrogradus — «відступає», «той що йде назад».

  • Це астрономічне явище, при якому виникає ілюзія руху планети Меркурій у зворотному напрямку. Це відбувається через внутрішнє положення орбіти Меркурія щодо орбіти Землі і їхнього орбітального руху навколо Сонця.

  • Це явище не має стосунку до ретроградного руху і пов'язане виключно з особливостями проєкції видимого положення Меркурія на небесну сферу Землі.

  • Явище ретроградного Меркурія — повторюване. В середньому протягом одного року трапляється близько трьох таких положень планети, кожне триває приблизно три тижні.

  • Аналогічна ілюзія спостерігається і для Венери, але практично непомітна для пересічного земного спостерігача, тому не стала об'єктом фольклору і забобонів.

Джерело: ТСН

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень