На ремонти шкіл та садочків Рівного піде 10 мільйонів

Майже у півсотні закладах освіти Рівного проводяться капремонти та реконструкції приміщень. Це, переважно, утеплення фасадів, перекриття дахів та заміна вікон.

Цього року на заклади освіти з міського бюджету виділили 10 млн. грн., з них  - 5 млн. 500 тис. гривень піде на капремонти у школах, решта - на садочки, розповідає начальник міського управління освіти Василь Харковець:

 

 

Від міської влади в цьому році заклади освіти отримали суттєву допомогу на капітальні ремонти, реконструкції своїх об`єктів. Зокрема, по загальноосвітніх закладах - 5 млн. 500 тис. - на покрівлі, встановлення вікон, заміна санвузлів. Велика частина коштів запланована на НВК Колегіум - добудова спортзалу (900 тис.), утеплення фасадів по двох навчальних закладах - ЗОШ №23 та гімназія "Престиж".

Практично завершені роботи і в садочках обласного центру. Більшість коштів з 4,5 млн, які були передбачені на роботи саме у дошкільних закладах, були спрямовані на садочок за числом 4. У інших, окрім вже зазначених робіт проводяться ще й капремонти пралень та харчоблоків. Крім того, цього року у 12 найбільших закладах дошкільної освіти встановлюють теплові лічильники – на це було передбачено 1,5 мільйона з міської скарбниці. Не заперечує Василь Харковець і фінансову допомогу батьків у ремонтах закладів освіти. Каже, що всі грошові надходження фіксуються документально, і пообіцяв повідомити цю інформацію згодом. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень