Просто ненавидять один одного: Заклятий ворог кожного знака Зодіаку – хто це

Кому й кого варто уникати

Якщо ви помічаєте складності у спілкуванні з деякими людьми – не силуйте себе. Можливо вам краще уникати цих осіб або ж звести взаємодію з ними до мінімуму.

Астрологи назвали, які знаки Зодіаку не можуть знайти порозуміння між собою.

ОВНИ  РИБИ

Овни повинні цуратися Риб, бо представники цих 2 знаків Зодіаку не можуть знайти спільну мову. Риби емоційні, а Овни – нетактовні та прямі. Велика ймовірність, що Риби після такої «душевної» розмови отримають міцних стусанів і ляпасів від Овнів.

ТЕЛЬЦІ БЛИЗНЯТА

Обходьте стороною Близнят. Практичні та далекоглядні Тельці ніколи не розуміють, більш того – не переносять безвідповідальних людей, від яких не знаєш, чого очікувати. Тельці не просто не терплять сюрпризів від Близнят, вони їх відверто дратують.

БЛИЗНЯТА ДІВИ

Близнята не зможуть подружитися з Дівами. Діви люблять порядок і дисципліну. Якщо Тельці, наприклад, не будуть буцати Близнят за їхню безвідповідальність, то Діви не тільки розкладуть все по полицях, а й спитають із них так, що мало не здасться. Близнята відповідатимуть за кожен свій крок, і від цього вони точно не будуть у захваті.

РАКИ КОЗОРОГИ

Емоційні та чутливі Раки не переносять Козорогів за їхню прямоту й емоційну холоднечу. Козороги обов'язково розкритикують Раків за їхню величезну любов до сенсацій, гучних подій та пліток.

ЛЕВИ ТЕРЕЗИ

Самовдоволеним, гордим і нарцистичним Левам буде важко знайти загальну симпатію з Терезами. В очах Левів дипломатичні Терези, які люблять покритикувати, будуть подібні дзвіниці, яка видає звук навіть від найменшого подиху вітерця. Але щойно Терези почнуть бити сильніше, їхня доля буде вирішена наперед. Живими з поля битви вони точно не вийдуть. Леви покажуть себе у всій красі.

ДІВИ СТРІЛЬЦІ

Практичні Діви, які до того ж люблять стабільність, не зможуть зрозуміти та ніколи не звикнуть до Стрільців, які обожнюють пригоди й авантюри. Безвідповідальне ставлення до роботи просто незрозуміле Дівам, вони обурені таким ставленням до всього, а найголовніше – до того, що Стрільцям все сходить із рук, бо Стрільців просто неможливо змусити до відповідальності.

ТЕРЕЗИ РАКИ

Терези, які люблять тишу, спокій, розмірений спосіб життя і гармонію у стосунках починають нервувати при спілкуванні з Раками, бо Раки знані майстри робити зі своїх проблем великого слона, причому штучно, на порожньому місці. Спілкуючись із Терезами, Раки намагаються передати їм частину своєї нервозності.

СКОРПІОНИ ЛЕВИ

Скорпіони відчувають у Левах великого супротивника. Обидва знаки Зодіаку мають сильні сторони характеру, такі собі борці за свою справу, від природи наділені безмежною любов'ю панувати та всіма верховодити. Скорпіони намагаються довести Левам, що вони тут господарі. Найчастіше саме з цього приводу виникають гарячі суперечки між Скорпіонами і Левами.

СТРІЛЬЦІ ТЕЛЬЦІ

Стрільці не можуть зрозуміти Тельців. Любов Тельців до стабільності не зрозуміла Стрільцям. Життя одне, думають Стрільці, і прожити його потрібно яскраво, часом вдаючись до найбезрозсудніших рішень. Та й навіщо вчитися на чужих помилках, якщо можна робити свої? В очах Стрільців Тельці – великі сноби, нудні та одноманітні. Вони точно не стрибнуть з парашутом без тренування і навіть не поїдуть у триденний похід, не знаючи місцевості. Це несерйозно, подумає Телець і піде своєю дорогою.

КОЗОРОГИ ОВНИ

Козороги намагаються здаватися великими стратегами, якщо це стосується відносин із Овнами. Вперті та безкомпромісні Овни оголосять війну, якщо такі ж уперті Козороги на зло Овнам не стануть поступатися і до останньої краплі крові відстоюватимуть своє рішення. Як не крутіть — 2 рогаті знаки Зодіаку, битві точно бути.

ВОДОЛІЇ СКОРПІОНИ

Імпульсивні забіяки Водолії у стосунках і під час розмови завжди чіплятимуть Скорпіонів, хоча матимуть можливість вирішити питання мирно. Але і Скорпіони дадуть відповідь гідно, бо люблять всіх ставити на місце і давати відсіч так, щоб мало не видалося.

РИБИ ВОДОЛІЇ

Хоч це і найгуманніші знаки Зодіаку, але на одне і те ж питання погляди у них чомусь різні. Принципи та цінності життя можуть стати головною темою конфлікту між ними.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень