Просила пробачення у лікарів депутатка міськради Рівного. Бо їй було соромно

На Дні депутата

Депутатка міськради Рівного Галина Кульчинська сьогодні на Дні депутата просила пробачення у медиків. Бо, зізналася у Фейсбуці, їй «було дуже соромно за дії  інших присутніх» на заході.

А вся справа у дитячій стоматполіклінці, що на вулиці Марка Вовчка, яку хочуть з приміщення виселити. Бо, мовляв, таким чином вдасться зекономити 1,5 млн грн. 

Кажете, хочете зекономити аж 1,5 мільйона грн, скоротивши персонал лікарні? Так у вас один новий шостий заступник може вийняти з бюджету більше грошей на зарплату! Це я Вам кажу, пане міський голово!

 

Ваші підлеглі не знають, куди звернути увагу в медицині? Подивіться краще на мікрорайон Північний і на поліклініку по вул. Фабричній, яка обслуговує його мешканців. Ось заклад, який дійсно потребує розширення і переселення. От де потрібне втручання влади.

 

Натомість чиновники знищують міську дитячу стоматологію. І чому вони вважають, що розуміють ситуацію краще, ніж весь медичний персонал і колектив лікарні, який благає міську владу захистити їх? 

 

Вона закликала міського голову Рівного Олександра Третяка «проявити себе, зрештою, як справжній міський голова, почути аргументи медиків і захистити не лише їх, а й дітей міста».

І написала, що почула сьогодні, що ніби колективу стоматполіклініки пригрозили згори, що тепер їм точно буде непереливки

...А знаєте, Бог все бачить - зуби обламаєте! От тільки хто їх вам поремонтує? - запитала Галина Кульчинська.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень