Потужні маніпулятори: три знаки Зодіаку, які майстерно керують іншими

Реально заслуговують на приз глядацьких симпатій 

ЛЕВИ

Це маніпулятори-диктатори. З них виходять чудові лідери, вони вміють розподіляти завдання та делегувати. Але є один небезпечний момент: Леви можуть легко втратити контроль і перетворитися на диктаторів.

Коли Леви відчують смак влади, керуватимуть людьми й не дбатимуть про їх добробут, думаючи тільки про те, як найбільше встигнути зробити.

Тож цим людям треба буде максимально обережними на керівних посадах. 


СКОРПІОН

Це маніпулятор-калькулятор. Завдяки аналітичному складу розуму з Скорпіонів виходять  чудові стратеги. У більшості випадків це справді корисно, але іноді вони можуть перейти межу.

Найбільше і найкраще Скорпіони рахують власну вигоду. Якщо перегнуть палку, то спілкування з людьми зводиться виключно до  «ти мені, я тобі». При цьому своє оточення вони вибирають виключно з позиції «що це може мені дати?» і одразу оцінюють, де це можна використати.

Астрологи радять, не забувати що таке просте й щире спілкування. Це треба навчитися берегти.   


РИБИ

Це маніпулятори - судді. Зовні Риби милі й тихенькі, але в середині них живе суддя, який щодня оцінює всі дії інших. Вони готові ошелешити усіма своїми зауваженнями одномоментно, але часто стримують себе. 

Це до речі погано позначається на їх психологічному здоров'ї — коли вони накопичують у собі негативні емоції, то стають дуже дратівливими й хочуть критикувати всіх навколо ще більше.

Зірки радять Рибам навчитися висловлювати свою думку у м'якшій формі, щоб не ображати людей. Повірте, навколишні нормально сприймають конструктивну критику. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень