Потап, Ханумак та інші — за: хто з зірок підтримав скандальну ідею Горбунова знімати комедію за 33 млн гривень

Багато українців визнали таку розтрату абсурдною та абсолютно недоцільною в умовах повномасштабної війни

Мережу сколихнула новина про те, що український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов має намір знімати комедійний серіал «СМТ Інгулець», на який виділили 33 мільйони гривень.

Багато українців визнали таку розтрату абсурдною та абсолютно недоцільною в умовах повномасштабної війни, коли захисники потребують амуніції, техніки і так далі. Різко засудили це рішення й деякі знаменитості. Втім, знайшлися серед представників вітчизняного шоу-бізу люди, які підтримали Горбунова та майбутній серіал.

У коментарях на сторінці шоумена в Instagram не припиняється шквал хейту від користувачів, які намагаються пояснити, чому вважають зйомки комедії за такі гроші недоречними у нинішніх реаліях. Тим часом Потап, Руслан Ханумак та деякі інші українські артисти висловлюють слова підтримки майбутньому кінопродукту.

Так, репер та продюсер Олексій Потапенко, який є кумом, сусідом та просто близьким другом Горбунова, залишив під відеозверненням лаконічний коментар: «Підтримую».

 

Комедійний актор Руслан Ханумак, який за останній рік також фігурував у кількох скандалах, зокрема через власний трек «Дика дичка» про жінок-військових, також написав: «Юра, підтримую».

Хореограф Женя Кот прокоментував: «Культурні проєкти дуже важливі зараз! Успіхів у проєкті. Дякую за те, що робиш».

Сподобалася ідея зі зйомкою серіалу й актору Тарасу Цимбалюку. Він зустрів її вогниками в коментарях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень