Полякова назвала ім'я людини, яка «вижила» Ані Лорак з України (ВІДЕО)

Лорак неодноразово заявляла, що змушена була виїхати на росію, тому що в Україні їй нібито «впливові люди забороняли працювати»

Українська співачка Оля Полякова прокоментувала заяву Ані Лорак про те, що її нібито «вижили» з України. Лорак неодноразово у своїх інтерв'ю розповідала, що деякі впливові люди нібито зробили «замовлення» на те, щоб їй не давали виступати тут, тому їй більше нічого не залишалося, крім як виїхати у рф.

Зараз Полякова іронічно заявила, що той самий замовник - це вона:

— Вже другий день поспіль ЗМІ «верещать» від заяв Ані Лорак, яка сказала, що її в Україні «замовили», не давали працювати, ставили умови політичні сили, але замовника вона назвати не може.

 

Я хочу сьогодні назвати цього замовника.

 

Цей замовник - я. Так, я хотіла в своїй країні бути кращою, найпопулярнішою.

 

Я хотіла бути королевою і номером один". 

Також вона з сарказмом додала, що і Світлану Лободу «замовляла» - та теж свого часу гастролювала територією країни-агресора, забувши про Україну.

— Хочу сказати всім артистам, старим і молодим: якщо вам здається, що на вас надійшло замовлення, якщо вас цькують в ЗМІ або соцмережах, вам заважають погані коментарі, знайте, напевно, ви зазіхнули на мій трон, - додала Оля Полякова. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень