Під Миколаєвом російським загарбникам страшніше, ніж у Чечні

«Задачу идти на Николаев» вони вважають нереальною

Колаж Радіо Трек
Колаж Радіо Трек

Армія окупантів під командуванням генерала Якова Рязанцева, яка дислокується на Миколаївщині, зазнає поразки та перебуває в облозі.

Один із загарбників згадує, що на 4 день війни генерал пообіцяв їм, що «спецоперація» завершиться за лічені години, які тривають досі.

Самі окупанти їхали в Україну, щоб переможно пройти по містах як на параді. Однак зараз їх взяли в кільце, тому «задачу идти на Николаев» вважають нереальною, повідомляє СБУ з перехоплених розмов.

– Ребята подходят, у которых вместо бронепластины обычный кевларовый экран: Там,…товарищ генерал, это, блин, у меня такая вот ситуация... А он говорит: сынок, крепись… и съе*ся. Тут такой трэш, на нас свой самолет авиабомбы скинул… с добрым утром было… – розповідає російський окупант своєму бойовому товаришу.

Солдати другої армії світу жаліються, що не мають наметів, буржуйок та живуть в окопах, які вирили самі. У 50% особового складу обмороження ніг, але у госпіталі їх лікувати не збираються, адже навіть 200-х не вивозять:

«…здесь даже 200-х отправить не могли, они с нами дней 5 катались».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень