Пернатого ледь не замордували діти: рівненська журналістка врятувала голуба

Він у неї вдома вже тиждень

Рівненська журналістка Наталія Пастухова врятувала голуба від дитячої жорстокості. Тиждень тому вона, прогулюючись з доньою Анастасією, побачила, як діти знущаються з пташеняти та забрала його собі додому. Про це головний редактор новинного відділу на телеканалі "Ритм" написала у себе в ФБ.

Минулої п'ятниці ми з донечкою Анастасією йшли з роботи додому, і побачили, як біля Злата Плази діти знущаються над напівживим пташеням. Забрали додому. 

З минулої п'ятниці за твариною уважно доглядають, пише Наталка:  

Поселили на балконі. Має триразове харчування - любить насіння та варену гречку :) Поки не літає, хоча ніби крила не пошкоджені. Сподіваємося, що він зможе від'їстися і згадає, що може літати і вирушить у доросле життя.

Зазначимо, що пташок Наталія Пастухова рятує вже не вперше. В голуба був попередник, який жив у домі журналістки два тижні, та, зазначає рівнянка: 

Ходив по квартирі, як собака. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень