Перешкоди – Левам, відновлення самооцінки – Терезам: гороскоп на 26 липня

А Стрільців чекають дивовижні відкриття

ОВНИ

Цього дня успіх буде супроводжувати вас в особистих справах. Зробіть сюрприз коханій людині чи виконайте її давню мрію – це ще більше зміцнить ваші стосунки.

ТЕЛЬЦІ

Зараз можна планувати справи будь-якої складності, бо для вас вони не складуть проблеми. Цей день буде одним із найбільш вдалих за останній час.

БЛИЗНЯТА

Ви будете легко піддаватися сумнівам. Це негативно позначиться на справах, адже цього дня потрібно буде вирішувати важливі питання. А ось для любові день чудовий – людина, яка вам подобається, відповість вам взаємністю.

РАКИ

Зорі радять ні з ким не сперечатися. Зараз не час для самоствердження. Мовчки зробіть те, про що вас просять, а про себе заявите пізніше.

ЛЕВИ

Цього дня перешкоди можуть з’явитися навіть там, де ви їх зовсім не чекаєте. Відкладіть з'ясування стосунків і пошуки винних, оскільки це призведе до великої сварки.

ДІВИ

Цей день ідеально підходить для будь-якої розумової діяльності. Корисно зайнятися самоосвітою та отриманням нових знань. 

ТЕРЕЗИ

Якщо ви не відчуваєте стабільності й не надто вірите у себе, то саме час попрацювати з самооцінкою. Можлива підвищена увага з боку представників протилежної статі – саме це і поверне вам впевненість у собі.

СКОРПІОНИ

Існує велика ймовірність депресивного стану, травм і обманів. День краще провести в товаристві перевірених людей і гнати від себе погані думки.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете зробити дивовижні відкриття. Це день духовного зростання та саморозвитку.

КОЗОРОГИ

Хороший день, коли вам вдасться розібратися зі своїми внутрішніми конфліктами. Вдало пройдуть ділові переговори та підписання важливих документів.

ВОДОЛІЇ

День буде сповнений спокус і привабливих можливостей. Щоб прийняти правильне рішення, орієнтуватися потрібно не на власні бажання, а на інтереси близьких.

РИБИ

Зараз не можна діяти спонтанно, непродумано. Якщо відчуваєте, що обстановка навколо вас починає загострюватися, постарайтеся не виявитися в епіцентрі подій. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень