Перешкоди – Близнятам, непростий вибір – Скорпіонам: гороскоп на 24 січня

А Рибам можна ризикнути

ОВНИ

Цього дня ви можете відновити стосунки з колишніми. Ці взаємини давно здавалися втраченими, але щось спільне у вас залишилося.

ТЕЛЬЦІ

Відгородіться від зовнішнього світу й трохи відпочиньте. На самоті вам буде легше розібратися зі своїми думками та почуттями.

БЛИЗНЯТА

Вас підстерігатимуть перешкоди, які зачеплять практично всі сфери вашого життя. Ви ніяк не зможете вплинути – краще не плануйте нічого важливого та просто перечекайте.

РАКИ

Цього дня більше уваги приділіть особистим стосункам, які, можливо, трохи ослабли. Якщо впустити момент, то повернути колишню теплоту буде складно.

ЛЕВИ

Ви будете багато думати про майбутнє. Зорі наголошують, що за усіма думками про майбутнє, треба не забувати жити зараз.

ДІВИ

День без проблем прогнозують зорі. Вам вдасться позбутися непотрібних думок і добре зробити свою роботу.

ТЕРЕЗИ

Аби уникнути зайвих конфліктів – відмовтеся від необов’язкових зустрічей та побачень. Зараз вам краще побути наодинці з собою, щоб розібратися у деяких ситуаціях.

СКОРПІОНИ

Ваші професійні інтереси підуть всупереч з особистими стосунками. Не варто обирати більш пріоритетний напрям – достатньо пояснити коханим наш професійний інтерес.

СТРІЛЬЦІ

Ви відчуєте, що готові перегорнути чергову сторінку свого життя. Так і зробіть, щоб минуле не обтяжувало вас.

КОЗОРОГИ

Вам потрібно звертати увагу на все, що ви робите заради інших, оскільки зроблене вами цього дня невдовзі вам повернеться.

ВОДОЛІЇ

Можлива різка зміна настрою. Ваші емоції будуть нестабільними й можуть вплинути на ваші рішення. Тому поки утримайтеся від важливих вчинків.

РИБИ

Можете ризикнути й зробити те, на що ви раніше не наважувалися. Навіть не сумнівайтеся – усі ваші починання будуть успішними.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень