Парфуми, які підходять усім містять ці п'ять нот

А ще, роблять парфуми більш стійкими й звучать органічно у будь-який сезон

Зазвичай піраміда парфумів складається як мінімум з 10 інгредієнтів, які розкриваються в різний час і роблять аромат більш незвичайним і багатошаровим.

Питання смаків дуже індивідуальне, але якщо хочеться, щоб парфуми порадували, обирайте й складі одну з цих нот, і будьте певні - вони працюватимуть як слід. 

Мускус 

Мускус має тваринне походження, завдяки йому парфуми добре тримаються на шкірі. А ще ці ноти привертають до себе увагу. Мускусні ноти рідко використовуються як основа аромату, частіше вони виступають у ролі бази.

Амбра

Амбра підвищує стійкість аромату, і саме завдяки їй інші ноти звучать дуже яскраво. Амбра по різному працює на жіночій і чоловічій шкірі, тому присутня в обох видах парфумів. Люблять додавати амбру разом з тютюном, для формування характерного східного аромату. 

Цитрус

Такі запахи додають бадьорості і підіймають настрій. Особливо популярний серед них - бергамот. Він розкривається глибше інших цитрусів і може бути як солодко-кислим, так і свіжим трав'янистим, з легкою нотою гіркуватості.

Сандал

Парфумерна вода з деревними нотами свідчить про гарний смак і чудово підходить як чоловікам, так і жінкам. Головна деревна нота, яка фігурує у безлічі пірамід і робить композиції благородною – сандал. Ще одна його важлива властивість - «закріплювати» інші акорди, роблячи аромат більш стійким.

Жасмин

Це найбільш популярний квітковий запах. Тут поєднано насолоду, свіжість, трохи зелені, і навіть фруктові моменти. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень