Остання цифра розкаже все. Чи щасливий ваш рік народження?

Дізнайтесь, що підготувала для вас доля

Дізнатися, якою буде доля, можна за роком народження.

Причому особливу вагу має остання його цифра. Вона відповідає за одну з п’яти головних стихій і може визначати найголовніші моменти у житті людини, передає «Телеграф».

Стихія Землі: остання цифра року народження 8 або 9

Люди Землі мають величезні амбіції, які втілюють у життя поетапно, не кидаючись робити все і відразу. За це здебільшого й отримують щедру винагороду — їх люблять та поважають, на них завжди рівняються інші. Крім того, вони «на ти» із грошима й ніколи не мусять собі в чомусь відмовляти. Зазвичай народжені в такі роки люди потребують загального визнання і шани — тоді їхні здібності розкриваються ще більше.

Мінусом є те, що їм хочеться все контролювати. Найбільший їхній страх — невідомість. Це — центр стихій, колір — жовтий.

Стихія Вогонь: остання цифра року народження 6 або 7

Представники Вогню мають усі завдатки лідера, який може «запалити» серця людей уже з перших слів. «Шістки» й «сімки» не люблять самотності, тож воліють оточувати себе людьми та постійно перебувати у хорошій компанії. Також одна з їхніх визначальних рис — сильна прив’язаність до рідних. Ці люди ніколи не забувають про своє коріння і тих, хто насправді важливий.

Інша сторона медалі — агресивність. Народжені в такі роки люди візьмуть своє, попри все: їх влаштує будь-який сценарій розвитку подій, якщо у фіналі вони отримують бажане. Сезон року — літо, колір — полум’яно-червоний.

Стихія Дерево: остання цифра року народження 4 чи 5

Одна з визначальних рис тих, хто належить до стихії Дерева — впевненість у собі. Вони вдячні за все, що отримують і не намагаються заграбастати все, до чого дотягуються руки. Егоїстичними їх точно не назвеш.

Слабка сторона — жертовність: ці люди готові брати на себе дуже багато завдань, аби тільки допомогти тим, хто для них важливий. Це буквально висмоктує їхні життєві сили. Сезон року — весна.

Стихія Води: остання цифра року народження 2 або 3

Справжні дипломати, які в будь-якій ситуації можуть підібрати правильні слова та розрядити атмосферу. Чуйні та дуже розумні, мають високий рівень емпатії й вміють бути надзвичайно переконливими. «Двійки» й «трійки» володіють майже екстрасенсорними здібностями.

Це прекрасні організатори й не гірші виконавці, які завжди шукатимуть найпростіше рішення. Їхній сезон — зима, колір — чорний.

Стихія Повітря: останні цифри року народження 0 або 1

Ці люди мають дуже сильний характер та волю, люблять себе, але при цьому не менше поважають й інших. Надзвичайно самостійні, тому не терплять, коли їм вказують на недоліки. Народжені у такі роки люди не бояться самотності й легко переживають будь-які негаразди, адже стараються жити у гармонії з собою та природою. Баланс — те, чого вони прагнуть понад усе.

Найбільшим мінусом цих людей є потяг до грошей та розкоші, хоч і несвідомий. Сезон — осінь, колір — білий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень