Орхідеї вам подякують: не викидайте бананові шкірки

Шлях до красивих і здорових квітів простий і доступний

Із бананових шкірок можна приготувати одне з найкращих натуральних добрив для орхідей. Багаті калієм, фосфором, магнієм і кальцієм шкірки, перетворені на водний розчин, є ідеальним харчуванням для ваших квітів.

Крім того, у бананових шкірках є магній, кальцій, сірка та кремнієва кислота, які дають додаткову користь для здоров'я ваших рослин.

Приготувати добриво з бананової шкірки банально просто. Ви можете зробити його двома способами.

Перший спосіб

Покладіть бананові шкірки у велику банку і залийте їх водою (бажано заздалегідь розрізати їх на менші шматочки). Потім залиште закриту банку на ніч.

Можна залишити банку набагато довше, наприклад, на 2 тижні, просто не забувайте час від часу відкривати і перемішувати воду, щоб вийшло рідке бананове добриво.

Потім просто полийте рослини, а шкірку викиньте в компост або у відповідний контейнер для сміття.

Другий спосіб

Подрібніть бананові шкірки, щоб зробити багатий на поживні речовини банановий коктейль для ваших рослин. З таким коктейлем поживні речовини будуть більш доступними для рослин, і це сприятиме швидкому розкладанню шкірки.

Потім просто висипте все це на ґрунт навколо рослин і обережно перемішайте ґрунт з добривом.

Використання цього виду натурального добрива має багато переваг. Це не тільки економічно, але й екологічно чиста альтернатива традиційним магазинним препаратам. Використання розведеного розчину бананової шкірки може сприяти кращому росту рослин, посилити їх стійкість і поліпшити зовнішній вигляд.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень