Нове кохання – Козорогам, лукава усмішка – Терезам: гороскоп на 9 червня

А Близнят чекає непроста, але продуктивна розмова з коханими

ОВНИ

Не беріть на себе додаткові робочі завдання, бо доробляти все доведеться у вихідні. Сьогодні ж можливі різні приємні моменти від коханих.

ТЕЛЬЦІ

Можете розраховувати на велике везіння. Кожна справа, якою ви будете займатися цього дня, матиме гарні результати.

БЛИЗНЯТА

Не приховуйте від коханих своє невдоволення. Якщо вас щось хвилює – скажіть прямо. Цього дня вам вдасться з легкістю знайти спільну мову й вирішити неприємні питання.

РАКИ

Намагайтеся дотримуватися плану, навіть у випадку форс-мажорних обставин. Від цього залежить ефективність вашої роботи та ймовірність покращення фінансового становища.

ЛЕВИ

Зараз ви повинні бути максимально активними, оскільки цього дня перед вами відкриються нові можливості, якими потрібно обов’язково скористатися. Пропонуйте свої ідеї та не бійтеся відстоювати свою позицію.

ДІВИ

Придумайте собі якусь розвагу, щоб відволіктися від одноманітності. Нові враження вам точно не завадять.

ТЕРЕЗИ

Щоб легше вирішити деякі робочі питання, доведеться частіше усміхатися, ховаючи свої справжні почуття. А ось в особистих стосунках вам потрібно бути максимально відвертими.  

СКОРПІОНИ

Ви отримаєте кілька цікавих пропозицій. Разом з тим вас чекає низка дрібних неприємностей. Але загалом день буде хорошим.

СТРІЛЬЦІ

Згадайте про друзів, з якими давно не бачилися. Хтось з них може поділитися з вами корисною інформацією, яка вплине на ваше професійне життя.

КОЗОРОГИ

Цього дня деякі представники знаку можуть зустріти нове кохання. Не виключено, що почуття захоплять вас з головою.

ВОДОЛІЇ

Цього дня у вас з’явиться надійний однодумець. Але не можна вдаватися до хитрощів, щоб заручитися підтримкою цієї особи.

РИБИ

Знайдіть можливість, щоб поспілкуйтеся зі своїм керівником у неформальних умовах. Будьте відвертими та в жодному разі не намагайтеся тиснути на нього.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень