Нічна «бавовна» в Севастополі затягнулася до ранку: що відомо про атаку безпілотників? (ВІДЕО)

БПЛА гатили по об’єктах Чорноморського флоту рф 3 години, а тривоги окупанти так і не оголосили

З окупованого Севастополя очевидці та російські ЗМІ повідомили про звуки вибухів і стрілянину. Офіційна версія росіян – відбиття атаки українських БПЛА. Вона тривала весь ранок, передає видання «Новинарня».

Про те, що «кораблі Чорноморського флоту відбивають атаку безпілотників у акваторії Севастопольської бухти», заявив окупаційний псевдогубернатор Михайло Развожаєв.

– Рейд тимчасово перекритий у Севастополі, не ходять пороми та катери, рух між районами можливий лише автобусами, повідомляється в Telegram-каналі уряду Севастополя, – пише ТАРС сьогодні вранці.

Рейд через Севастопольську бухту забезпечує зв’язок між північною та південною частинами міста.

За словами очевидців, вони прокинулися від вибуху близько 5-ї ранку. Пізніше пролунали ще 4 вибухи.

Як розповів місцевий житель «Суспільному Крим», першу серію вибухів було чутно у місті близько о 4:30. «Бавовну» почули всі місцеві жителі.

Міноборони рф заявляє, що «в атаці київського режиму було задіяно 9 безпілотних літальних апаратів та 7 автономних морських безпілотників (...) Внаслідок вжитих заходів силами кораблів Чорноморського флоту всі повітряні цілі були знищені»

Саме собою, за версією Кремля, не обійшлося без іноземних найманців

Загалом атака БПЛА на об’єкти Чорноморського флоту рф тривала понад 3 години, але повітряну тривогу окупаційна місцева влада так і не оголосила.

За даними джерел Telegram-каналу «Крымский ветер», російські військові шукають у Севастопольській бухті підводний безпілотник, який, як вони припускають, міг проникнути в акваторію під час атаки повітряних дронів. Також джерела каналу поінформували, що БПЛА все-таки підірвали склад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень