Неймовірний мурал про кожного з нас створили у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

Бо «Сміливий народ сміливої країни» — це ми! І ми це доводимо щодня!

У Рівному в п’ятницю, 6 травня, відкрили новий патріотичний мурал під назвою «Сміливий народ сміливої країни». Малюнок з’явився на одній зі стін прямо у ТРЦ «Злата Плаза», що у центрі міста.

Автор малюнку — рівненський художник Костянтин Качановський, який уже прославив Рівне на всю Україну іншою ствоєю роботою - муралом «Красавіца терпіти не буде» на вул. Собороній.

Той самий відомий мурал «Красавіца терпіти не буде», що на Соборній у Рівному
Той самий відомий мурал «Красавіца терпіти не буде», що на Соборній у Рівному

Цього разу Костянтин зобразив сучасних героїв нашої держави

За словами самого художника, це четверта така масштабна робота у Рівному.

— Ідеєю було показати, що справжні герої — вони знаходяться серед нас і кожен на своєму місці є героєм. Сама робота, вона насправді займає не так багато часу. Набагато більше часу займає ідея — це найважчий етап, — розповів у коментарі «Суспільному.Рівне» Костянтин Качановський.

Художник додає, що попереду має чимало планів, але що саме збирається втілювати — поки що тримає в таємниці.

Мііж тим, за словами очільника Рівненської обласної військової адміністрації Віталія Коваля, влада хоче подати художника на обласну стипендію. Посадовець анонсував появу найближчим часом іще трьох нових стінописів.

До речі, на муралі у ТРЦ можна побачити не тільки вільних та сильних українців, а й пса-помічника Патрона - пухнастого героя, який допомагає бійцям ДСНС знаходити ворожі «подарунки» на Чернігівщині.

У зв’язку з цим Рівне днями навіть згадували у своєму сюжеті про Патрона журналісти чернігівської філії «Суспільного» (у цьому відео також багато цікавого про, власне, пухнастого сапера)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень