Несподівана новина – Терезам, пильна увага – Стрільцям: гороскоп на 16 січня

А Левам не варто реагувати на чутки

ОВНИ

Невдалий день для початку нової справи та довгострокового планування. Обачність і здоровий глузд допоможуть вам обійти гострі кути, але даремно ризикувати не варто.

ТЕЛЬЦІ

Чекайте підвищеної уваги від представників протилежної статі. Цей день сприятливий для інтимних зустрічей.

БЛИЗНЯТА

Вам потрібно буде проявити усі свої дипломатичні здібності. Цього дня вам доведеться мати справу з не надто приємними людьми. Будьте до цього готові.

РАКИ

Ви можете потрапити в незручне становище, якщо не зможете контролювати свої емоції.

ЛЕВИ

Не варто надавати особливого значення усьому, що почуєте на свою адресу. І навіть не намагайтеся сперечатися з кимось, бо тільки наживете собі ворогів.

ДІВИ

Цього дня ви зможете трохи розслабитися. З роботою ви розібралися, а в особистому житті все буде добре.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає несподівана новина про людину з вашого минулого. Можливо, й сама ця особа нагадає про себе.

СКОРПІОНИ

Ваша найбільша проблема у тому, що ви не хочете нічого змінювати у своєму житті. Ви просто пливете за течією, хоча багато чого вас і не влаштовує. Цей день підходить для змін, але вибір за вами.

СТРІЛЬЦІ

Будь-яку вашу помилку одразу ж помітять. Тому, цього дня будьте максимально уважними.

КОЗОРОГИ

Не панікуйте, якщо вам щось не вдається, бо це віддалить вас від мети. Щоб день був вдалим, намагайтеся приборкати свої емоційні пориви.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає хороший день. Якась несподівана ситуація додасть вам гарного настрою. Взаємини з колегами та керівництвом значно покращаться – вони оцінять вашу принциповість.

РИБИ

Вам потрібно розібратися з планами. Кожен ваш крок має бути ретельно продуманим, тоді ви зможете досягти бажаного результату.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень