Не одна, а дві жертви коронавірусу на Рівненщині. Помер ще один чоловік

З міста Вараш

Головний лікар Сарненської райлікарні Василь Іванюк розповів про ситуацію в закладі за останню добу. Нагадаємо, лікарня у Сарнах визначена один з опорних закладів в області у боротьбі з COVID-19.

У закладі за день померло дві особи, обидва 1956 року народження:
 

На жаль? маємо знову втрату, помер житель смт Володимирця 1956 р.н., який був доставлений швидкою допомогою в критичному, агональному стані сьогодні, реанімаційні заходи протягом 30 хвилин були не ефективні, і врятувати життя не вдалося. У померлого за життя було діагностовано полі сегментарну ковідівську пневмонію.

І щойно повідомили, що маємо ще одну жертву, помер житель м. Вараш 1956 р.н. Наші колеги боролися за його життя з 12.06.2020р. Співчуття рідним і родичам... , - написав Василь Іванюк.
 

Загалом ситуацію у закладі головний лікар називає контрольованою й стабільною.

У реанімаційному відділені перебуває п’ятеро хворих. Їх стан важкий й усі киснезалежні. Двох пацієнтів у стані середньої важкості переведено в інфекційне відділення. В інфекційному відділені 18 пацієнтів, у двох стан важкий.

Загалом в інших відділеннях перебуває 43 пацієнти з пневмоніями. Маємо за неповну добу вісім поступлень, це жителі м. Сарни (5), с. Іванівка, с. Кричильськ та смт Володимирець. Сьогодні разом з начмедом відвідали пацієнтів з травматологічної обсервації. Познайомилися з хворими, почули їхні відгуки про умови перебування та лікування.

Хворі належним чином відгукуються про медичний персонал, і це приємно. Підтримали наших "новачків" які вперше попали на "передову", молодці, усі налаштовані позитивно і готові працювати. Завтра планую відвідати терапевтичну обсервацію, адже я знаю що і там на нас чекають наші колеги та пацієнти, — пише Василь Іванюк.
 

Є у Сарненській райлікарні й хороші новини.

  • У понеділок з лікарні виписали вісім хворих у задовільному стані.
  • Крім того, за тиждень у лікарні народилося 32 дитинки.
  • У понеділок виплатили аванс за червень.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень