Не така вона вже й скажена: бабця із «загонів путіна» вигукнула Слава Україні (ВІДЕО)

Її запросили на фронт

Ведучі популярного українського YouTube-каналу «Телебачення Торонто» телефоном розіграли лідерку сумнозвісного об’єднання російських пенсіонерок «Загони путіна» – Людмилу Іванівну – та спровокували її на гасло «Слава Україні!»

Журналісти представилися учасниками неіснуючої організації «Правнуки победы», від імені якої запропонували літній жінці особисто приїхати на «28-у лінію оборони» російських загарбників в Україні.

Але від поїздки на фронт жінка категорично відмовилася, посилаючись на те, що змушена доглядати чоловіка – колишнього льотчика – і не може відлучитися навіть на день.

— Я йому їсти подаю, пігулки подаю від тиску.

 

Він у мене льотчиком був. А тут ще двох друзів його поховали минулого тижня.

 

А так, я б усе кинула і поїхала, – виправдалася путіністка.

Тоді ведучий, що насилу стримував сміх, запросив жінку прилетіти до Києва, де буцімто знаходиться організація «Правнуки победы». Згадка української столиці очевидно спантеличила путіністку, але ведучий продовжив тиснути на неї, посилюючи її розгубленість. 

Він запропонував влаштувати візит «правнуків побєди» у гості до самої Людмили Іванівни. Після нетривалих вагань, пенсіонерка пообіцяла порадитися з чоловіком та попросила зателефонувати їй пізніше. 

Прощаючись, ведучий замість очікуваного «На все добре» сказав «Слава Україні», чим застав бабцю зненацька і та автоматично повторила його слова «Слава Україні», ймовірно, не наважившись сказати «Героям слава», або просто не знаючи правильний відгук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень