Не робіть так! Помилки, які «вбивають» ваші кімнатні рослини

Їх всього три

Помилки, через які гинуть кімнатні рослини

 

Занадто багато води

Ворог №1 кімнатних рослин — надлишок води. Але взагалі як надмірний полив, так і значний недолік води згубні для тривалості життя рослини. Непропорційний і надмірний полив викликає жахливі симптоми: коріння гниє, листя жовтіє і швидко розм’якшується, рослина сильніше атакує паразити, і вона може не вижити.

Недостатньо місця для зростання

Як тільки рослини виростуть більше і солідніше, необхідно змінити їхній нинішній горщик. Тому що вони не зможуть продовжувати нормально зростати. Коли ви помістите рослину в горщик більшого розміру, вона зможе рости швидше, сприяти красивому і рясному цвітінню і відчувати себе більш задоволеною.

Неправильне підживлення

Щоб рослини залишалися красивими та здоровими, дуже важливо правильно їх підгодовувати. Ні для кого не секрет, що для здорового зростання їм необхідні три основні поживні речовини: азот, фосфор та калій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень