Навіщо палять лавровий лист вдома? Результат вас приголомшить

Цю популярну приправу можна використовувати не лише у стравах

Чи замислювалися ви коли-небудь, що буде, якщо запалити лавровий лист? Виявляється, цю популярну приправу можна використовувати не лише у стравах. Лаврове листя можна підпалювати просто в будинку чи квартирі.

Коли лавровий листок тліє, він виділяє специфічний запах, який допомагає в різних ситуаціях:

  • Бореться з неприємним запахом — наприклад, якщо він іде від лотка домашнього улюбленця чи з'явився після приготування риби. Якщо запалити лавровий лист, оселя швидко наповниться свіжістю і таке відчуття протримається досить довго.
  • Заспокоює — лавровий лист, який тліє, діє на людину заспокійливо, тому стрес знижується і настає розслаблення. Таку процедуру добре проводити після важкого трудового дня.
  • Знімає легкий біль — крім заспокійливого ефекту, лавр, що тліє, також допомагає побороти больові відчуття. Звичайно, із сильним болем він не справиться, але якщо у вас злегка болить голова, то він може допомогти не гірше аптечного засобу.
  • Нормалізовує атмосферу в оселі — якщо підпалити лавровий лист, можна покращити психологічну атмосферу в оселі, вирівняти стосунки між домочадцями.
  • Покращує насичення киснем — якщо у людини напад задухи, підпалений лавровий лист допоможе наситити організм киснем.
  • Відлякує комах — запах лавра ненавидять мурахи, таргани та інші комахи, тому вони точно забудуть дорогу до вашого дому.
  • Залучає до оселі гарні новини — таку властивість приписують лавровому листу, який тліє, в китайських традиціях.

Також підпалений лавр широко використовують у різноманітних магічних та езотеричних обрядах.

 

Вважається, що разом із цим запахом до оселі приходить багатство, а аура домочадців очищується від будь-якого негативу.

 

Як правильно підпалити лавровий лист

Насамперед можна використовувати лише сухе лаврове листя. Інакше воно не горітиме або не тлітиме. В залежності від площі приміщення вибирають і кількість листочків. Для середньої площі достатньо кількох.

Підпалювати лавровий лист потрібно над ємністю, наприклад, мискою, за допомогою сірника чи запальнички. Коли лавр вже починає тліти, його кладуть до миски і проносять по всіх кімнатах в оселі. Коли процедура закінчена, можна відчути заспокійливий ефект.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень