Населення РФ почали готувати до оголошення Війни та Мобілізації (ФОТО/ВІДЕО)

Чим це загрожує нам?

Після стрімкого та вдалого контрнаступу ЗСУ на Харківщині, в росії з новою силою заговорили про необхідність трансформації т.з. «СВО» в повноцінну війну та проведення – мобілізації. Бодай, часткової.

Це створює напруження, яке знаходить свої вияви навіть у публічних заявах деяких політиків, які виступають проти Війни та відкрито заявляють про це на ТБ.

Натисніть плей, щоб подивитися це коротке, але знакове відео

Тим часом Михайло Шеремет – член комітету Держдуми РФ – озвучив вимогу «мобілізації населення». Мовляв, значна частина росіян живе собі «вольготно» й не розуміє що відбувається; в той час, як російські військові «гинуть на фронті».

 

Люди в російських пабліках та соцмережах переважно реагують на ідею «мобілізації» без ентузіазму. М'яко кажучи:

Проте, варто розуміти, що обурення в соцмережах, якими б яскравими вони не були, не показують реальної картини настроїв в РФ.

Принаймні заперечувати саму можливість набрати там до мільйона «упоротих» нерозумно. Знайти там таких, хто погодиться піти воювати в Україні, напевно, можна.

Переконуватимуть їх приблизно так, як на відео нижче:

https://twitter.com/VIPdurdom/status/1569381790955220993

Ось іще один зразок сьогоднішньої роспропаганди: лякають нас «ескалацією» та зимою:

Але нам своє робити.

Будемо сподіватися, що Мобілізація в росії, якщо її й оголосять, не дасть ворогу тих переваг, на які він розраховує, навпаки прискорить кінець путінського режиму та загарбницької війни.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень