Начальники податкової Рівненщини вимагають гроші у підприємців,- ДПС попереджає про шахраїв

В окремих випадках злочинці просять нести гроші у податкову

Рівненські податківці застерігають – в області орудують шахраї. Вони телефонують підприємцям з різних телефонів, представляються начальниками податкової інспекції Рівненщини та просять перерахувати кошти на картковий рахунок, або принести гроші в приміщення податкової заради того, аби уникнути перевірок бізнесу.

Зокрема, до суб’єктів господарювання, які знаходяться на обліку у Головному управлінні ДПС у Рівненській області  надходять телефонні дзвінки від невстановлених осіб з різних мобільних номерів телефонів, зокрема +380977761368, +380983632026 та просять зателефонувати на номер +380983632026 представляючись начальниками Державної податкової інспекції ГУ ДПС у Рівненській області  та просять перерахувати їм кошти на вказаний картковий рахунок або принести до приміщення податкової, за не проведення перевірок або надання фінансової допомоги, - йдеться в повідомлені ДПС Рівненщини.

Податківці наголошують, що посадові особи ГУ ДПС у Рівненській області не здійснюють телефонні дзвінки до платників податків із пропозицією надання фінансової допомоги.

Подібні схеми - це один зі способів незаконної наживи на довірливих громадянах та підприємцях.

Податківці просять бути уважними, у разі надходження подібних дзвінків з метою висування незаконних вимог слід одразу телефонувати 102, а також ні в якому разі не скидати гроші на вказані ними номера карткових рахунків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень