На жалюгідний стан пам'ятника Жертвам Чорнобиля у Рівному звернула увагу влада

І провела з цього приводу нараду

26 квітня, у день 37-ї річниці аварії на ЧАЕС, ми писали про те, у якому жалюгідному стані вже кілька років перебуває пам'ятник Жертвам Чорнобиля. Це викликало обурення у соцмережах:

Відразу наступного дня після відзначення 37-ї річниці аварії на ЧАЕС, як поінформувало Суспільне: Рівне у Рівненській обласній військовій адміністрації відреагували: скликали нараду. 

На ній міський голова Рівного Олександр Третяк пообіцяв, що

якщо ОВА дозволить фінансувати цей об'єкт, то міська рада надасть цього року кошти. 

Але спочатку потрібно відкоригувати проєкт реконструкції пам'ятника, щоб знати, скільки ще грошей потрібно, пояснив начальник міського управління капітального будівництва Володимир Ляшук. І додав, що

завершити реконструкцію можна за 4 місяці.

 

 

Підсумував обговорення перший заступник начальника Рівненської ОВА Сергій Подолін:

Сьогодні ми почули, що за чотири місяці місто повинно завершити. Чому так — не буду коментувати.

 

Але ми повинні шанувати пам'ять таких людей. Це невеликий об'єм роботи, щоб два роки парканом було обгороджено в центрі міста.

Голова правління громадської організації «Рівненські ветерани-чорнобильці» Микола Гайбонюк, який добивався реконструкції пам'ятника, після наради висловив сподівання, що

представники влади дотримаються обіцянки. І додав, що незабаром на нараді з проєктантами вирішать, що робити з пам'ятником далі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень