На росії масово вирубують парки для розгортання систем ППО, – The Insider

Що про це кажуть у міноборони рф

У москві почали масово вирубувати дерева у парках, аби на цій території розгорнути системи протиповітряної оборони. Про це йдеться у розслідуванні The Insider.  

Активна вирубка насаджень розпочалася одразу в кількох районах москви на початку 2023 року. Майданчики готують для потреб міноборони рф, зокрема для встановлення ППО. 

Відомо, що на Лосиному острові та на дослідних полях Тимірязівської сільгоспакадемії вже розгорнули зенітно-ракетні комплекси С-400.  Встановлення ППО в парку-заповіднику «Лосиний острів» на початку 2023 року  викликало обурення у місцевих жителів та екологів. Однак міноборони росії досі ніяк не коментувало повідомлення щодо розгортання систем ППО на території москви.

 

Тим часом в районі Друкарі вирубали близько 100 га лісу в охоронній зоні музею-заповідника Коломенське.

 Джерело: Еспресо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень