Муляренко пояснив, чому зареєструвався кандидатом у народні депутати як безпартійний

Голова ОДА став першим зареєстрованим у ЦВК кандидатом від Рівненської області

На сайті Центральної виборчої комісії з’явилася інформація про першого кандидата у народні депутати від 152-го виборчого округу, що у Рівному.


Напередодні свої документи у ЦВК подав голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. Він зареєструвався як самовисуванець, безпартійний.


У коментарі Радіо Трек Олексій Муляренко пояснив, чому так склалося:

Коли я йшов на посаду голови Рівненської облдержадміністрації, була вимога, що я був безпартійним, позапартійним. І саме тоді я призупинив своє членство у Блоці Петра Порошенка.

Тож залишаючись безпартійним я і зареєструвався у ЦВК. Але, слід зазначити, що я іду на вибори як само висуванець, але за підтримки партії «Європейська Солідарність».

 

Щодо самої передвиборчої компанії Олексій Муляренко поки не робив жодних прогнозів, адже офіційно він поки єдиний кандидат від Рівненської області:


Думаю що кампанія буде доволі жорсткою. Вже передбачаю наявність чорного піару. Проте у мене до таких речей імунітет, це політ технології, переживемо.



Нагадаємо, позачергові вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень