«Можеш на ній сміливо одружуватись»: адвокат Дупак дав пораду хлопцю щодо дівчини, яка…

Зажадала провести побачення на квартирі

Диву даєшся, скільки дивних груп є в соцмережах.

В одній із них озвучили запитання:

 

Рівненський адвокат Валентин Дупак відповів досить слушно

«Можеш на ній сміливо одружуватись»

Інші учасники розмови дають такі поради:

Olena Ellen

Я розумію, що це не конкретна людина поставила питання, яка опинилася в такій ситуації. Це просто питання на тему: «Як би ти вчинив у тій чи іншій ситуації?»

 

Моя версія по темі: У такій ситуації навіть чоловікові іноді потрібно замислитись, адже буває різне наприклад: Можливо ця дiвчина запрошує його до себе додому, не для того, щоб приємно провести з нею час, хрін знає, хто там перебуває, можуть обікрасти, вбити, або навіть взяти у заручники

 

Наталія Бричук

Буде жарко. Хоче тебе використати) Не ведись жінки ж відьми – знають свою роботу, Не для того мама тебе ростила.

 

Cred Ust

Перш за все, важливо врахувати, що людина може мати свої особисті причини, чому вона бажає зустрітися на квартирі. Наприклад, можливо вона не любить ресторани або має деякі обмеження в їжі. Тому, якщо ви бажаєте зустрітися з цією дівчиною, спробуйте знайти компроміс, що підходить для обох сторін.

 

Пропоную їй зустрітися на квартирі, але зробіть це так, щоб було приємно і комфортно для неї. Наприклад, ви можете приготувати обід або вечерю і створити приємну атмосферу в квартирі, наприклад, прикрасити кімнату свічками або квітами. Також можна запропонувати подивитися якийсь фільм або послухати музику.

 

Проте, важливо пам'ятати про безпеку. Якщо ви зустрічаєтеся з людиною вперше, переконайтеся, що ви знаєте її досить добре, або запропонуйте зустрітися в громадському місці, наприклад, в кафе або ресторані.

 

В цілому, якщо ви збираєтесь на побачення, то головне – виявити шанобливість і повагу до інтересів та бажань вашої співрозмовниці, тоді у вас є всі шанси на приємний та незабутній вечір.

Загалом порад там понад 380

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень