Мольфар розповів, чи зможуть ЗСУ відбити Авдіївку

У місті – пекло

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Авдіївка – одна з найгарячіших точок на фронті, адже там цілодобово ведуться бойові дії.

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що Авдіївка зараз дуже страждає. ЗСУ не можуть рухатися далі, тому що стоїть карта «Вежа» – руйнування, і ще ряд негативних карт – «Місяць», що символізує пітьму.

Боюся, що ми не тільки втратимо Авдіївку, а й багато людей, які стояли там і захищали місто. Навряд чи ЗСУ зараз відіб'ються і здобудуть перемогу в цьому напрямку, – розповів Макс Гордєєв.

Він додав, що така складна ситуація буде саме зараз, але пізніше все може змінитися.

Росія придовбалася до Авдіївки, тому що багато наших земель вона вже втратила, і зараз хоче довести і посіяти негативну ситуацію в Україні, щоб ми зневірилися і почали її боятися. Тому, швидше за все, ми втратимо Авдіївку, але тільки на деякий час.

 

Ми все одно все отримаємо назад, але питання: в якому стані? Авдіївка сьогодні – місто-привид, там відбувається пекло. І триватиме воно ще довго. Навіть якщо ми відіб'ємося, то назвати це місце хорошим буде складно, – розповів мольфар.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень