Чоловікам у ЗСУ запропонували відкупитися від служби за 1500 доларів на місяць (ВІДЕО)

Підійде не всім

Україна продовжує мобілізацію військовозобов’язаних чоловіків. Із цим виникають певні труднощі, тож не дивно, що виникають та озвучуються різні варіанти.

Зокрема, , днями була озвучена ідея – дозволити деяким громадянами – офіційно відкупитися від мобілізації. Як повідомляють «Економічні новини», озвучено й тариф за таке «звільнення» 1500 доларів на місяць.

З ідеєю виступив капітан ЗСУ та психолог Андрій Козінчук. Він вважає, що деяким військовозобов’язаним громадянам можна дати можливість відкупитися від призову до ЗСУ.

Йдеться про бійців економічного фронту – людей, які обіймають високі посади та мають можливість поповнювати бюджет.

«Якийсь крутий айтішник чи керівник у холдингу з багатотисячною зарплатою у доларах міг би робити щомісячний внесок до бюджету в $1000-1500, тому що він справді цінний «боєць економічного фронту».

 

І треба позбутися думок, що «люди йдуть гинути на війні». Вони йдуть вбивати окупантів», – зазначив Козінчук.

За словами представника ЗСУ, йдеться про людей, які в тилу принесуть державі більше користі, ніж у бойових діях. Однак треба переконатися, що це саме так.

ТРЕБА ПОВЕРНУТИ ДУМКИ НА РЕЙКИ ПЕРЕМОГИ

Талановиті українці у якійсь цивільній сфері завжди можуть реалізуватися й на службі. Вони стануть незамінними на своїй ділянці фронту.

Андрій Козинчук висловив упевненість, що деяким військовозобов’язаним українцям потрібно дозволити своєрідний “відкуп від війни”.

«Щойно ми повернемо наші думки та психологію на рейки не виживання, а здобуття перемоги, то глобальний настрій зміниться на краще.

 

Є професії, без яких громадянське населення не може обійтися і відправляти таких людей на фронт, наприклад, ремонтників, акушерів чи електриків, або голову району не треба.

 

Тому що місто накриє блекаут, а район без нормального керівництва занепаде», – сказав він у коментарі для «Фокус».

На думку професійного психолога, українцям треба всіма способами дбати про ментальне здоров’я. Їм слід ставити завдання самим собі та розвиватися.

Козинчук закликав громадян думати про себе як про частину України, бо зараз триває боротьба за існування нації.

 

Він наголосив, що люди думають, як покращити Залужного чи Зеленського, а слід починати з себе.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень