Місця в будинку, де вазонам не місце: Секрет, про який не всі знають

Квіти — важлива частина інтер’єру

Зелені рослині створюють позитивну ауру в будинку. Тож їх важливо правильно розставити, адже є місця, де вазонам зовсім не місце.

Спальня

Біля ліжка квітам точно не місце. Вони будуть спричиняти дискомфорт: різкий запах під носом, можна ненароком зачепити. У спальні не можна тримати такі квіти, як монстера та кактуси, які «живляться» енергетикою господарів.

Робочий стіл

Розташовувати квіти поблизу робочого місця — погана ідея. Розставлені навколо столу квіти відволікатимуть і заважатимуть зосередитись. Рослини також страждатимуть від пересушеного повітря.

Дитяча

Зелень надає жвавості дитячій кімнаті, але горщики не повинні стояти на підлозі, де грають діти.

Шафа

Квіти, що стоять на високій шафі, будуть «нудьгувати» і не зможуть розкрити всі свої позитивні властивості. Висота полички або шафи має бути комфортною для всіх.

Двері та вікна

Рослинам буде некомфортно, якщо поставити горщики між двома дверима або між дверима та вікном на прямій лінії. При такому розміщенні квітка постраждає від нестачі світла та протягів.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень