«Місце жінки – Kinder, Küche, Kirche»: екс-нардеп порівняв жінок-копів із повіями після нападу на патрульну у Дніпрі

А відомих борчинь за права жінок назвав «дегенератками»

Колишній народний депутат сьомого скликання Павло Кириленко відзначився сексистською заявою про патрульну, на яку напав водій у Дніпрі. Він переконаний, що місце жінки – Kinder, Küche, Kirche, тобто «діти, кухня, церква», й аж ніяк не поліція.

Відповідний допис нардеп оприлюднив у своєму Facebook. Слова нардепа обурили користувачів мережі, спалахнув скандал.

Так, Кириленко назвав «дегенератками» відомих борчинь за права жінок Клару Цеткін та Розу Люксембург і наголосив, що саме за їхніми заповідями сьогодні екіпажі патрульні поліції формуються зазвичай з пари – чоловіка та жінки.

— Ну на якого лисого в екіпажі поліції тепер мають бути жінки? Не буду розповідати, що місце жінки — Kinder, Küche, Kirche. 

 

Є дійсно заняття та професії, де жінка може себе розкрити або підкреслити свою жіночність.

 

Але яка така ефективність та користь від жінки в патрульному екіпажі поліції? – написав екснардеп.

 

— Щоб її напарнику не було сумно і не треба було користуватися послугами повій під час роботи? Перепрошую, але іншої користі від такого тандему я не бачу... – видав Кириленко.

Трагедія у Дніпрі:

– 29 серпня у Дніпрі сталася стрілянина за участю співробітників поліції. Внаслідок інциденту загинув чоловік. За фактом перевищення службових повноважень поліцейського затримано.

– На кадрах з бодікамер поліцейських видно, що жінка-водій та чоловік-пасажир, яких зупинила поліція за порушення правил дорожнього руху, нахабно ставляться до представників правоохоронних органів. У відео чути нецензурну лексику з боку порушників.

Скрін з відео, де чоловік лізе до кобури з табельною зброєю, а поліцейський двома руками не дав її витягнути.

Видання РБК опублікувало відео, на якому видно, що жінка, яка нібито була за кермом, також напала на поліцейську та тримала її ззаду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень