Миколай і Новий рік прийдуть раніше. Чи буде у Рівному головна ялинка?

Без новорічної красуні місто зустрічало Новий рік вже двічі - під час карантину й торік

Головну ялинку Україні цього року встановлять без жодної копійки бюджетних коштів. Новорічну композицію уже розробляють у мерії Кличка, а профінансують її встановлення на Софіївський площі – меценати.

Попри те, що цикл новорічних свят цього року почнеться раніше, у зв’язку з переходом на новий календар, у Рівному про встановлення ялинки ще не думають.

 

Принаймні таке випливає з відповіді департаменту інфраструктури Рівнеради, адже станом на початок листопада рішень щодо встановлення новорічної ялинки – не розглядали та не затверджували.  

 

Тож не відомо, чи матиме Рівне головну ялинку цього року взагалі.

Минулого року ялинку у Рівному не встановлювали взагалі, декоровані локації були лише поблизу торгових центрів, а наявну у міста святкову ілюмінацію використовували у парку Шевченка.

Нагадаємо, що напередодні повномасштабного вторгнення Рівне купило за понад 800 тисяч гривень штучну ялинку, яка, очевидно, чекає кращих часів на складах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень