Матеріальна вигода – Водоліям, рішучі дії – Скорпіонам: гороскоп на 24 лютого

А Стрільцям доля дасть нові можливості

ОВНИ

Від вашої впевненості залежатиме успіх цього дня, тому беріться лише за те, у чому повністю розбираєтеся. Любительський підхід, навіть у простих речах, може дуже нашкодити.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете сповнені сил та енергії, а тому зможете вирішити будь-які завдання. Якщо хочете розслабитися, то оберіть тихий відпочинок.

БЛИЗНЯТА

Ви шукатимете розв'язання професійного питання, через це можливі конфлікти з колегами. Контролюйте емоції.

РАКИ

Досягнути успіху ви зможете, якщо будете наполегливо відстоювати свою думку. Не бійтеся, що це може зіпсувати з кимось стосунки – думайте виключно про свою мету.

ЛЕВИ

Вам необхідно бути дуже уважними у фінансових справах. Щоб ні репутація, ні гаманець не постраждали вам не варто братися за те, на чому ви не дуже розумієтеся.

ДІВИ

Неприємності можуть підстерігати вас у роботі. Особливо напруженою видасться перша половина дня. Ситуація вимагатиме від вас негайних рішень.

ТЕРЕЗИ

Хороший день для розвитку партнерських відносин, зміцнення зв'язків і контактів. Успішними виявляться будь-які переговори.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно зважитися на рішучі дії. Саме вони призведуть до покращення вашого життя. Добре планувати короткострокові справи, особливо, якщо вони вимагають фізичних сил.

СТРІЛЬЦІ

Будьте активнішими. Цей день відкриє перед вами нові можливості, які ви ризикуєте втратити через нерішучість.

КОЗОРОГИ

Вам буде дуже важко знайти порозуміння навіть з близькими людьми. Будь-які конфлікти можуть загостритися, однак якщо ви відкладете з'ясування стосунків, то уникнете скандалу.

ВОДОЛІЇ

День підходить для роботи, яка вимагає вдумливого та дуже серйозного підходу. Абсолютно всі напрямки фінансової діяльності принесуть матеріальну винагороду.

РИБИ

Вам вдасться закінчити марудну роботу, яку ви довгий час відкладали. З’явиться прекрасна ідея, яка допоможе розібратися з тим, що навіювало на вас нудьгу.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень