«Людина з великої літери»: помер відомий викладач з Рівного

Він став прикладом для багатьох поколінь

Вчора перестало битися серце відомого педагога, радника директора Рівненського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України, Ярослава Корсуна.

Талановитий організатор і керівник, він створив заклад європейського рівня, який є одним із кращих в Україні.

З 2016 року, з ініціативи Ярослава Петровича, коледж знаходиться у структурі Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 

За його активної участі запроваджено у коледжі надання освітніх послуг з підготовки за першим (бакалаврським) рівнем за чотирма освітніми програмами та розширено підготовку фахового молодшого бакалавра за 10 спеціальностями.

Корсун Ярослав Петрович – заслужений працівник освіти України, відмінник аграрної освіти і науки України І ступеня. Відзначений Грамотою Президента України, Почесними грамотами Рівненської облдержадміністрації, Міністерства аграрної політики України.

Його подвижницька діяльність стала прикладом для багатьох поколінь працівників та студентів навчального закладу. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень