Легальна «полуничка: У Верховній Раді пропонують декриміналізувати порно

Під законопроєктом збирають підписи

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

В Україні можуть декриміналізувати порно. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Кримінальну відповідальність залишаємо виключно за порно без згоди (порнопомста, deep fake), екстремальні порно (насилля, зоо-, некрофілія), порно з дітьми і для дітей.

 

Все. За все інше зі ст.301 та 302 кримінальну відповідальність прибираємо. Аби не було спокуси маніпулювати: сутенерство, втягнення в проституцію та торгівля людьми теж лишаються кримінальними злочинами (це окремі статті), – зауважив нардеп.

Під законопроєктом про декриміналізацію статті 301 Кримінального кодексу України, якою передбачено позбавлення волі за ввезення творів, зображень порнографічного характеру з метою збуту чи розповсюдження або їх виготовлення, зберігання, вже розпочався збір підписів, який триватиме до п’ятниці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень