Кухня в стилі Cafecore: за що її полюбили дизайнери всього світу

Затишна ресторанна атмосфера перекочувала в додому

Дизайнери прогнозують, що найпотужнішим трендом 2024 року все ж стане Cafecore. Йдеться про оздоблення зручного і затишного куточка на кухні для дружних посиденьок.

Суть полягає у тому, що це місце має нагадувати затишне й привітне кафе. Тут можна годинами сидіти за чашкою чаю, або теревенити з друзями за келихом вина, але без відчуття галасливого ресторану. 

Як це втілити в життя?

Зробити простір максимально легким, а значить позбутися від надмірної кількості шаф. Якщо йдеться про ремонт з нуля, то використовуйте тільки найнеобхідніші меблі, а одну стіну з куточком  залишіть порожньою. 

Оптимально обрати невеличкий диван, або зручні крісла та столик як у кав'ярні. Спробуйте надати приміщені французького шарму. 

Для такої кухні слід обирати нейтральні, м'які кольори: ніжно-рожеві, пастельні блакитні та теплі земляні тони.

Це приміщення можна декорувати стелажами з гачками й поставити там кухлі та декор. Також можна повісити на стіну пару розписаних настінних тарілок, і нехай ніщо не обмежує вашу фантазію.  

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень