Колір стільниць на кухні має значення. Які практичніше - темні чи світлі?

Вибір матеріалів та кольорів вражає, адже стільниця має не тільки практичне застосування, але є й дуже важливим елементом декору приміщення

Суворих правил щодо того, який саме колір повинні мати стільниці – не існує. Це залежить від вподобань, розміру та освітлення кухні.

Світлий колір, особливо натуральний бежевий, сірий і білий, додадуть простору безтурботності й спокою. Ці кольори легко поєднати з іншими на кухні, вони справді поза часом і не втрачають актуальності з роками. Також такі базові світлі кольори вигідно підкреслюють яскравіші деталі.

Зараз в тренді зокрема полірована світловідбивальна стільниця білого кольору. Серед більш традиційних варіантів дерев’яні стільниці у сільському стилі або натуральний камінь.

Попри те, що світлі стільниці популярніші, темні теж посідають у дизайнерів почесне місце. Чорні стільниці круто виглядають на фоні світліших дерев'яних шаф разом із металевими акцентами з латуні та сталі. Вони можуть бути у будь-якому стилі.

Тож перед остаточним вибором кольору треба зважити на всі за та проти, і зробити вибір, аби отримувати задоволення від своєї кухні.

Джерело: 24 канал 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень