Кіркоров не зумів «пролізти» на Євробачення і придумав цьому виправдання

За словами Кіркорова, він «пропускає» Євробачення не просто так

Російський співак Філіп Кіркоров цього року не зумів «пролізти» на Євробачення. Росію бойкотують на конкурсі, а тому скандальний артист придумав собі виправдання.

За словами Кіркорова, він «пропускає» Євробачення не просто так, а «у знак солідарності» з рф. Однак дивитися конкурс він все одно буде.

— Пропускаємо ми Євробачення в черговий раз. Із солідарності з Росією. Але будемо дивитися по телевізору. Ніхто не відміняв перегляд, - зітхаючи заявив Кіркоров.

Також скандальний співак поділився своєю думкою про те, хто може пройти у фінал конкурсу. Він стежить за ходом подій і дивиться виступи країн-учасниць.

— Які ваші ставки? Хто, на вашу думку, переможе цього року: Швеція, Фінляндія чи Ізраїль?

 

Ось, на мій погляд, трійка переможців, які цього року будуть боротися за головний приз - кришталевий мікрофон, - заявив співак.

Кіркоров і Євробачення - що відомо

Путініст вважається фанатом пісенного конкурсу. Він брав у ньому участь ще в 1995 році, тоді Кіркоров зайняв лише 17 місце. Однак після цього він став продюсером і композитором пісень для учасників. Артист брав участь у створенні номерів для співаків з рф, Білорусі, Швеції, Естонії, Молдови і навіть України. Кіркоров допомагав виступати співачці Ані Лорак, яка зараз мовчить про повномасштабну війну рф проти нашої країни.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень